Now Reading:
Pijani se tukli sjekirom, odvijačem i šipkom
Full Article 2 minutes read

Pijani se tukli sjekirom, odvijačem i šipkom

policija

U nedjelju, 5. srpnja 2020. godine oko 19 sati i 30 minuta na dvorištu obiteljske kuće u Piškorovcu, pod utjecajem alkohola najprije su se posvađali, a potom i potukli 26-godišnjak (0,74 promila) i 56-godišnjak (2,45 promila).

26-godišnjak se potom vratio u svoje dvorište, ali je u tom trenutku na njega nasrnuo 37-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola te su se potukli.

Nakon zaprimljene dojave o tučnjavi policijski službenici Interventne jedinice policije PU međimurske uhitili su 26-godišnjaka i 37-godišnjaka, priveli ih u postaju i oduzeli sjekiru, odvijač i šipku, predmete koji su korišteni u opisanim sukobima. Obojica su lakše ozlijeđeni.

Tijekom intervencije 37-godišnjakinja koja je bila pod vidnim utjecajem alkohola odbila je alkotestiranje te pogrdnim riječima vrijeđala i omalovažavala policijske službenike. Budući da je nastavila unatoč upozorenjima, prisilno je privedena u policijsku postaju.

Protiv 26-godišnjaka, 37-godišnjaka, 56-godišnjaka i 37-godišnjakinje zbog prekršaja protiv javnog reda i mira podnijet je optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

U ponedjeljak, 6. srpnja uz optužni prijedlog u kojem je predloženo zadržavanje, okrivljeni 26-godišnjak, 37-godišnjak i 37-godišnjakinja dovedeni su na prekršajni odjel Općinskog suda u Čakovcu te su nakon saslušanja pušteni na slobodu.

sjever.hr 07.07.2020.

Input your search keywords and press Enter.