Now Reading:
Požurite – još stignete na VegeSajam u centru Zagreba
Full Article 3 minutes read

Požurite – još stignete na VegeSajam u centru Zagreba

vegesajan

Udruga Prijatelji životinja organizira u utorak, 20 sati, na Trgu bana Jelačića deveti po redu VegeSajam. Na VegeSajmu bit će 16 štandova s 23 izlagača koji će nuditi: voće, povrće, zdrave proizvode iz domaće radinosti, biljne salame, burgere i falafele, proizvode od konoplje, namaze, kolače, kekse i druge slastice, sokove, džemove i niz drugih proizvoda sa sastojcima biljnog podrijetla, kao i kozmetiku koja nije testirana na životinjama i vegansku obuću.

Moći će se probati i nova kobasica domaćeg proizvođača, koja će biti predstavljena prvi put upravo na VegeSajmu. Bit će degustacija i promocija, a posjetitelji će gotovu hranu poput burgera i kolača moći pojesti za postavljenim stolovima pod suncobranima. Cilj VegeSajma je ponuditi građanima Zagreba, ali i svim posjetiteljima iz drugih dijelova Hrvatske i iz inozemstva, zdrave i ukusne proizvode te promicati zdravlje, optimizam i poštovanje prema životinjama i planetu.

Uz navedene izlagače, na edukativnom štandu Prijatelja životinja moći će se dobiti sve informacije o zaštiti i pravima životinja, veganskim jelima i receptima, zbrinjavanju i udomljavanju napuštenih životinja te očuvanju zdravlja i planeta. Na istome štandu predstavit će se i udruga Plavi križ koja nudi utočište životinjama s farma, a ujedno educira o važnosti poštovanja života svakoga bića.

Prijatelji životinja pozivaju sve da posjete 9. VegeSajam i uživaju u vedrom i opuštajućem ozračju, otkriju nove raznovrsne i zdrave biljne proizvode, informiraju se o svim prednostima biljne prehrane te se odmore i degustiraju slanu i slatku ponudu VegeSajma za stolovima pod suncobranima.

Izlagači koji će sudjelovati na VegeSajmu ujedno će biti neki od izlagača na ovogodišnjem ZeGeVege festivalu, a neki od njih su i nositelji europske V-oznake kao jamstva da su proizvodi koji nude u potpunosti biljnoga podrijetla.

Na 9. VegeSajmu izlagat će Tvornica zdrave hrane kao glavni sponzor VegeSajma te tvrtke i brendovi: Annapurna, Bio Boutique, Delicia, Melli Aromatica, OAZA Joyful Kitchen, OPG Andreja Petrović, OPG Diana Prpić, OPG Martin Knežević, OPG Kalić Zvonimir, OPG Pocedulić, OPG Jakopović, OPG Brolich, OPG Picek, Ljekovite gljive, Plavi Križ, Sana delikatese, SMID, Plemeniti mediji, Creation Happiness. Donatori VegeSajma su Encian, Cetina i Labud.

www.sjever.hr 23.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.