Now Reading:
FOTO: Grebengradski streličari uspješno organizirali još jedan streličarski turnir
Full Article 2 minutes read

FOTO: Grebengradski streličari uspješno organizirali još jedan streličarski turnir

U organizaciji Streljačkog kluba „Grebengradski streličari”, u nedjelju, 21 lipnja, na terenima NK Novi Marof održan je streličarski turnir Vitez Grebengradski.

Uz provedene sve propisane epidemiološke mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na turniru je nastupilo 75 natjecatelja iz 20 klubova iz cijele Hrvatske.

I ovoga su puta Grebengradski streličari bili ne samo dobri organizatori, već i uspješni natjecatelji. U stilu zakrivljenog luka u seniorskoj konkurenciji 4. je mjesto osvojio Lovro Černi, a u kadetskoj konkurenciji Adam Gradišćak bio je drugi, Tin Krizmanić treći, a Emanuel Ipša četvrti. Među seniorima, u kategoriji dugi luk 3. je mjesto zauzeo Davor Pejnović Đora. Za Grebengradske streličare nastupili su i Leo Žugec, Patrik Štefan i Ivan Černi.

Uz nazočnost predsjednika Hrvatskog streličarskog saveza Darka Uidla, turnir je otvorio gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.
-Iznimno mi je drago što su naši Grebengradski streličari jedan od najuzornijih klubova za organizaciju streličarskih turnira u Hrvatskoj. Svima nam je, naravno, žao što ove godine nismo bili u mogućnosti proslaviti Dan grada Novog Marofa na uobičajeni način, uz niz programa u sklopu Antunova v Marofu, ali neka ovaj turnir bude podsjetnik na blagdan sv. Antuna Padovanskog. Svima želim mnogo sportskog uspjeha i pozivam natjecatelje da ostanu odgovorni tijekom cijelog turnira – rekao je gradonačelnik Jenkač.

www.sjever.hr

23.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.