Now Reading:
Provale, oštećivanje i droga
Full Article 1 minutes read

Provale, oštećivanje i droga

policija

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježena su četiri kaznena djela.

Teške krađe provaljivanjem

Između 17. i 19. lipnja, u Repašu nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio nakit, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27-godišnjak s križevačkog područja, 19./20. lipnja, u Križevcima, u Ulici Petra Zrinskog, provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac i druge predmete, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Oštećenje tuđe stvari

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnjak sa šireg koprivničkog područja 1. lipnja, u Koprivnici, u Ulici Đure Estera, oštetio ogradu, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Omogućavanje trošenja droge

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnjak sa šireg koprivničkog područja tijekom ove godine davao na uživanje drogu marihuanu drugim osobama. Od osumnjičenika je oduzeto je 3,6 grama droge marihuane. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

sjever.hr

21.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.