Now Reading:
NOVI UDARAC ZA HSS: Podravski HSS-ovci okrenulu leđa Kreši Beljaku
Full Article 2 minutes read

NOVI UDARAC ZA HSS: Podravski HSS-ovci okrenulu leđa Kreši Beljaku

“Zajedno sa svojim stranačkim kolegama iz općinskih odbora HSS-a Kalinovac, Podravske Sesvete, Sveti Ivan Žabno i Koprivnički Ivanec donio sam odluku o tome da napuštam Hrvatsku seljačku stranku”, rekao je na izvanrednoj konferenciji za novinare dosadašnji predsjednik županijskog HSS-a Mario Švegović i načelnik Koprivničkog Ivanca – donosi portal Direktno.hr.

Nažalost, razlog odlasku iz HSS-a je isključivo neslaganje s aktualnom unutarstranačkom politikom koju vodi predsjednik Krešo Beljak. Potpuno je izostao svaki oblik dijaloga, transparentnosti i uvažavanja različitosti mišljenja, bez konzultiranja Županijskog odbora HSS-a o sastavljanju liste za parlamentarne izbore. Odlazim i zbog svih neprimjerenih izjava unazad dvije godine Kreše Beljaka koje se protive svjetonazoru članova HSS-a”, istaknuo je Švegović koji je u HSS-u bio 25 godina.

Dodao je kako su iskreno vjerovali u sve vrijednosti HSS-a i ostajali su uz stranku i u najtežim vremenima, u porazima i gubicima, ali dok god je Krešo Beljak na njezinom čelu, ističe, HSS nažalost više nema budućnosti.

www.sjever.hr/Direktno.hr 16.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.