Now Reading:
Mirta Šurjak starta danas protiv NK Varaždina. Pogledajte po čemu će ona, ali i navijači, pamtiti ovu utakmicu?
Full Article 2 minutes read

Mirta Šurjak starta danas protiv NK Varaždina. Pogledajte po čemu će ona, ali i navijači, pamtiti ovu utakmicu?

mirta šurjak

Nogometaši Hajduka u utorak od 18.55 sati igraju utakmicu 29. kola HT Prve lige protiv Varaždina pred praznim tribinama Poljuda. Utakmicu je najavio trener Igor Tudor na konferenciji za mediji koja je održana putem Zoom aplikacije.

Mogu najaviti da će biti novih igrača i promjena, idemo pokušati radom dignuti kvalitetu naše igre u svakom segmentu. Želimo biti opasniji, bolji, stvarati više šansi – između ostalog je kazao trener Bijelih u najavi dvoboja s Varaždincima.

Ivan Vučković iz Zagreba bit će glavni sudac utakmice, a pomagat će mu Jerko Crnčić iz Vrbovca, Luka Pušić iz Zagreba te sutkinja Ivana Martinčić iz Koprivnice. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke.

Dodajmo i da će Hajduk Digital Live u utorak u uvertiri utakmice protiv Varaždina početi u 17:45 sati. Voditeljica će od javljanja uživo s Poljuda biti Mirta Šurjak, a imat će i gosta stručnog komentatora Vika Lalića (tu je ulogu u prvoj emisiji odradio Ivan Gudelj). Podsjetimo, Laog lić je bivši prvotimac, trener i skaut HNK Hajduk, danas ulogu skauta obavlja u praškoj Slaviji.

U prvom javljanju od 17:45 sati objavit će se sastavi Hajduka i Varaždina, a ugostit će odmah i jednog od pomoćnih trenera prve momčadi, Juricu Vučka ili Harija Vukasa. Komentirat će se dosadašnji učinak ovih sutrašnjih suparnika, njihovi nastupi, startne postave, pokušati predvidjeti kojim bi smjerom mogli krenuti treneri Igor Tudor i Samir Toplak.

www.sjever.hr 16.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.