Now Reading:
DJ RADIONICA Mladi glazbeni kreativci, javite se!
Full Article 1 minutes read

DJ RADIONICA Mladi glazbeni kreativci, javite se!

Udruga mladih kreativaca i entuzijasta pod imenom Kuća kreativnih inovacija osnovana početkom ove godine, tijekom ljeta počinje s provedbom radionica za mlade u Centru za mlade P4 u Varaždinu.

Prva je na redu DJ radionica, a prijave traju do 15. lipnja.

Dobrodošli su svi ljubitelji dobrog zvuka i ritma, koji se istima vole i žele poigravati. Radionica je namjenjena svim mladima koji žele izoštriti svoj sluh i tehničku spretnost u miksanju i razumjevanju dinamike zvuka. Na radionicu se mogu prijaviti mladi glazbeni kreativci i ljubitelji elektronskog zvuka u dobi od 15 do 25 godine. Radi kvalitetnijeg individualnog pristupa broj sudionika je ograničen.

Radionica obuhvaća rad u DJ programima, rad na DJ opremi uz pratnju varaždinske DJ-ice OlyFant sa višegodišnjim iskustvom na elektronskoj sceni i praktičnim znanjem stečenom na raznim eventima. Tijekom 30 sati rada kroz lipanj i srpanj polaznici će teoretski i praktično učiti te se pripremati za svoj prvi javni nastup koji će biti 11. srpnja u sklopu Hladoweene.

Prijave možete poslati na mail: kuca.kreativnih.inovacija1@gmail.com ili se javite putem službene stranice udruge na Facebooku. 

sjever.hr 11.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.