Now Reading:
Zagrebačka tvrtka sudjeluje u izgradnji metroa u Kini
Full Article 2 minutes read

Zagrebačka tvrtka sudjeluje u izgradnji metroa u Kini

altpro

Sa svojim M senzorima zagrebačka tvrtka Altpro sudjeluje u 300 milijuna dolara vrijednoj izgradnji metroa u kineskom Wuhuu. Projekt provode Bombardier i CRRC, a nova linija monorail vlakova trebala bi biti dovršena do kraja godine. Altpro je za taj projekt proizveo prvi senzor za detekciju vlakova u lakoj, gradskoj željeznici.

Taj projekt radimo već gotovo dvije godine, a služit će kao odličan pokazni primjer za druge kupce budući da je prvo rješenje tog tipa u svijetu. I to je u potpunosti rješenje iz Hrvatske – tumači osnivač i direktor Altproa Zvonimir Viduka.https://www.lider.media/poslovna-scena/hrvatska/altpro-u-najvecem-projektu-dosad-uskoro-otvara-nova-radna-mjesta-131761

Posao u Kini i sve veće isporuke za inozemna tržišta, prvenstveno u azijske zemlje poput Kine, Indije i Indonezije, potaknule su tvrtku na ulaganja u modernizaciju proizvodnje. Osim toga iz tvrtke najavljuju da planiraju objaviti veći broj oglasa za posao u sektorima razvoja i prodaje.

Tvrtka ALTPRO počela je s radom 1994. godine i već se više od 25 godina bavi razvojem i proizvodnjom signalno – sigurnosne opreme za željeznička vozila i infrastrukturu. Proizvodi tvrtke u potpunosti su razvijeni u Hrvatskoj na bazi vlastitog znanja te su dokazali svoju konkurentnost na globalnom tržištu.

S dvije niše kompletnih sigurnosnih sustava za željeznička vozila i infrastrukturu, ALTPRO je trenutno jedan od nekoliko proizvođača navedene opreme u svijetu. Proizvodi tvrtke nalaze se u više od 47 država na šest kontinenata kroz razvijenu globalnu mrežu agenata.

Tvrtka trenutno broji više od 130 stručnjaka u područjima istraživanja, razvoja, projektiranja, proizvodnje i servisa.

www.sjever.hr/Lider.hr 08.06.2020.

Input your search keywords and press Enter.