Now Reading:
Evo kako do kraja 2020. spojiti neradne dane i dulje odmarati – prva prilika idućeg tjedna!
Full Article 1 minutes read

Evo kako do kraja 2020. spojiti neradne dane i dulje odmarati – prva prilika idućeg tjedna!

S novim datumima i praznicima 2020. godina nije baš pogodna za spajanje, ali oni spretniji (ili sretniji) već će idućeg tjedna moći malo dulje odmarati

Tako će mnogima dobro doći Tijelovo koje pada u četvrtak, 11. lipnja. Uz jedan iskorišteni dan godišnjeg odmora petak), moći će odmarati čak četiri dana.

Dan antifašističke borbe – 22. lipnja, pada u ponedjeljak, a to znači još jedan produženi vikend, no malo će teže biti spojiti Dan domovinske zahvalnosti s vikendom jer 5. kolovoza bit će srijeda.

U nastavku godine gotovo ništa od „spajalice”; 15. kolovoza, blagdan Velike Gospe bit će u subotu, a Dan svih svetih, 1. studenoga, pada u nedjelju.

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje od ove je godine neradni dan. Obilježit ćemo ga 18. studenoga, a taj je dan srijeda..

Za kraj godine ipak malo spajanja: Božić će biti u petak, 25. prosinca, dan kasnije i Sveti Stjepan, a posljednji radni dan u 2020. bit će četvrtak, 31. prosinca. Oni koji ne rade subotom, na posao će tek 4. siječnja.

ak/sjever.hr

06.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.