Now Reading:
Koncert Zagrebačke filharmonije na Labuđem otoku u Zoološkom vrtu grada Zagreba
Full Article 2 minutes read

Koncert Zagrebačke filharmonije na Labuđem otoku u Zoološkom vrtu grada Zagreba

koncert

Koncert popularne glazbe koji uz velike svjetske hitove uključuje i nekoliko pjesama posvećenih Zagrebu, održan je u subotu u Zoološkom vrtu grada Zagreba koji se zajedno sa Zagrebačkom filharmonijom pridružuje obilježavanju Dana Grada Zagreba. Posjetitelje je pozdravio gradonačelnik Milan Bandić.

Ove godine slavimo 95 godina ZOO Zagreb i 150 godina Zagrebačke filharmonije, a ovi koncerti I taktovi klasične glazbe u “Divljem srcu grada” su na izvjestan način početka jednog normalnog života u Zagrebu, rekao je gradonačelnik Bandić, dok je ravnatelj ZOO-a Damir Skok dodao kako ovim koncertima žele građane napuniti energijom koja se može dobiti iz ovih pjesama i od ovih divnih glazbenika.

Posjetitelje Vrta i građane koji se šeću šetnicama s druge strane Prvoga maksimirskog jezera počastit će ciklusom koncerata. Osim ovog vikenda
koncerti će se održavati i subotama tijekom lipnja. Tada će počinjati u 18 i 19 sati. Posebno atraktivan program građane očekuje u subotu 13. lipnja kada će Zoološki vrt grada Zagreba slaviti svoj 95. rođendan.

www.sjever.hr 24.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.