Now Reading:
Belupu remi, Varaždin poražen
Full Article 2 minutes read

Belupu remi, Varaždin poražen

belupo

Polufinalisti Hrvatskog nogometnog kupa, Lokomotiva i Slaven Belupo tjedan dana su prije svog okršaja koji će se igrati u Koprivnici odigrali prijateljske pripremne utakmice, Lokomotiva je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladala Varaždin sa 2-1, dok je Slaven Belupo u Koprivnici igrao 1-1 protiv Intera.

Nogometaši Slaven Belupa remizirali su u trening utakmici s Interom. Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultat je bio 1:1, a pogodak za Slaven Belupo postigao je Bogojević.

Prvi je na utakmici zaprijetio Krstanović u 9. minuti kada je njegov udarac otišao iznad grede. Pokušao je i nekoliko minuta kasnije, ali je Matković odličnom reakcijom spasio svoja vrata. Sljedeće dvije velike prilike imao je Bogojević. U 25. minuti nije bio precizan iskosa s lijeve strane, dok je u 36. minuti propustio realizirati situaciju 1 na 1 s golmanom gostiju nakon lijepe asistencije Krstanovića. I kada je izgledalo da će se na poluvrijeme otići bez pogodaka, u sudačkoj nadoknadi Bogojevićev udarac s 12-ak metara završio je u donjem desnom kutu gola Intera za 1:0. Gosti su zaprijetili tek jednom u prvih 45 minuta, ali je Filipović bio na visini zadatka i ostavio svoju mrežu netaknutom.

U prvih 15-ak minuta drugog poluvremena nismo vidjeli velikih prilika, a onda su oba trenera zamijenila sve svoje igrače. U 68. minuti gosti su izjednačili preko Zamourija koji je bio precizan s ‘bijele točke’ za 1:1. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

www.sjever.hr Foto NK Slaven Belupo 24.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.