Now Reading:
Podravsku SLOGU napustilo četvero manjinskih suvlasnika
Full Article 2 minutes read

Podravsku SLOGU napustilo četvero manjinskih suvlasnika

Milica Grčić, Nadica Piškorec, Ljubica Andrić i Blaženka Mlinjarić izašle su iz vlasničke strukture SLOGE PODRAVSKE TRGOVINE. Tvrtka koju je krajem prošle godine kao većinski vlasnik preuzela LONIA obitelji Jaram, ima još devetero manjinskih suvlasnika.

Sloga podravska trgovina je maloprodajni trgovački lanac roba široke potrošnje pretežito prehrambene, s najvećim brojem prodavaonica u Koprivničko-križevačkoj županiji. Sa svojom mrežom od 71 prodajnih mjesta, smještenih u gradovima Koprivnici i Đurđevcu, te svim općinama i većim naseljima u Koprivničko-križevačkoj županiji zadovoljava svakodnevne potrebe velikog broja stanovništva za osnovnim živežnim namirnicama i ostalim proizvodima neophodnim svakom domaćinstvu.

Društvo danas zapošljava 284 zaposlenika, ostvaruje ukupni prihod od sto šezdeset milijuna kuna, solventno je i uspješno posluje. Sve svoje obaveze iz poslovanja: – prema zaposlenima, dobavljačima, državnom proračunu, izmiruje u ugovorenim, odnosno zakonskim rokovima – ističu u toj tvrtci.

SLOGINI daljnji planovi širenja maloprodajne mreže usmjereni su na značajnija naselja u našoj županiji koja još nisu pokrivena, te na rubne dijelove Virovitičko-Podravske, Varaždinske i Međimurske županije.

www.sjever.hr Foto arhiva 21.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.