Now Reading:
DOLIJALI MLADI KRADLJIVCI Provaljivali u vikendice i u školu
Full Article 1 minutes read

DOLIJALI MLADI KRADLJIVCI Provaljivali u vikendice i u školu

provala

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićima starosti 15, 18 i 19 godina. Sumnja se da su tijekom 21. i 22. ožujka u Ulici Stjepana Vukovića u Ivancu provalili u tri vikendice vlasništvo muškaraca starosti 53, 64 i 69 godina, iz kojih su ukrali razni alat, hranu i alkoholna pića.

Također je utvrđeno da su 2./3. travnja provalili u Vukovićevoj ulici u vikendicu vlasništvo 63-godišnjaka iz koje su ukrali motornu pilu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih su podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu za kaznena djela Teške krađe provaljivanjem.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje i nad dva maloljetnika starosti 16 godina i jednim maloljetnikom starosti 15 godina. Sumnja se da su 23./24. travnja u Donjoj Voći provalili u osnovnu školu iz koje su ukrali četiri prijenosna računala.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih su podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem.

www.sjever.hr

21.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.