Now Reading:
Stričak javno upitao – “Što je to dobroga učinio SDP?”
Full Article 2 minutes read

Stričak javno upitao – “Što je to dobroga učinio SDP?”

Saborski zastupnik i predsjednik županijskog HDZ-a Varaždinske županije, Anđelko Stričak, opleo je na svom Facebook profilu po SDP-u i njegovom predsjedniku Davoru Bernardiću. Povod je bio njegov posjet Varaždinu u kojem je najavio da će, ako SDP pobijedi, vlada te stranke pokrenuti projekte i investicije na sjeveru Hrvatske.

Stričak se zapitao koji su to uopće projekti koje je SDP ikada, kada je bio na vlasti, pokrenuo na ovim prostorima. Stričakovu reakciju na posjet Bernardića prenosimo u cijelosti:

-Danas je Varaždin obišao predsjednik SDP-a g. Davor Bernardić. Prema, medijskim napisima održao je nadahnutu presicu o velikim planovima ….

Krenulo ga. Niže obećanje za obećanjem, a nikako da izusti što je to Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) u ovih ni manje ni više TRIDESETAK godina ?? samostalnosti dobrog učinila za građane Varaždinske županije!? Koje su to investicije? Koji projekti? Baš bi bilo dobro to saznati.

Također, morao bi znati da nije lijepo ružno govoriti o svojim dojučerašnjim stranačkim kolegama: stranačkim dužnosnicima, bivšim ministrima, saborskim zastupnicima te ih nazivati “žetončićima”. Svi su oni redom iz Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP-a), pa između ostalog zajedno s njima se borio za saborski mandat.

Prema tome, tko to tamo laže! – stoji u objavi Stričaka.

www.sjever.hr 17.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.