Now Reading:
VOZAČI, OPREZ! Policija ovog vikenda provodi nekoliko akcija – doznajte gdje i koga će najviše kontrolirati!
Full Article 1 minutes read

VOZAČI, OPREZ! Policija ovog vikenda provodi nekoliko akcija – doznajte gdje i koga će najviše kontrolirati!

Policija skreće pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnju pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela…

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske ovog će vikenda pojačano nadzirati promet svih sudionika u prometu.

Tom prilikom provodit će se mjere i radnje u cilju sprječavanja prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu. Posebno će se na području Postaje prometne policije Varaždin i Policijske postaje Ludbreg, provoditi akcije „Alkohol“, „Brzina“ i „Biciklisti, mopedisti i motociklisti“.

Policija skreće pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnju pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojaseva. Također, mole sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj županiji.

www.sjever.hr

16.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.