Now Reading:
Dionica varaždinske Koke gubitnik dana!!!
Full Article 2 minutes read

Dionica varaždinske Koke gubitnik dana!!!

Domaće tržište kapitala u srijedu je prekinulo pozitivnu seriju od tri uzastopna dana rasta, jer je CROBEX oslabio 0,45 posto, a uži indeks CROBEX10 izgubio 0,34 posto na vrijednosti – donosi T portal.

Likvidnost je dodatno proklizala, na svega 3,1 milijun kuna prometa, što je najniže od sredine siječnja, a posljedica je završene sezone kvartalnih rezultata i poprilične neizvjesnosti oko budućih gospodarskih kretanja.

Trgovanje je prošlo bez milijunaša, a najlikvidnije izdanje bila je dionica Tankerska Next Generation, koja je na 700 tisuća kuna prometa upisala skok cijene od 5 posto. Ovime je ugrabila titulu dobitnika dana, te je bila jedini dobitnik među pet najlikvidnijih izdanja.

Po prometu slijedi dionica Valamar Riviere sa 460 tisuća kuna prometa i padom cijene od 1,3 posto. Od likvidnijih izdanja, među dionicama sa slabom izvedbom izdvaja se dionica Koke s 5,3 posto minusa, te slijedi Dalekovod s padom od oko 2 posto.https://www.tportal.hr/biznis/clanak/prekinuta-pozitivna-serija-najveci-gubitnici-koka-i-dalekovod-20200513

www.sjever.hr/T portal 14.05.2020.

Input your search keywords and press Enter.