Now Reading:
Saznajte koji se poslovi nude na sjeveru Hrvatske!
Full Article 4 minutes read

Saznajte koji se poslovi nude na sjeveru Hrvatske!

radnici

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

LTH Alucast d.o.o. zapošljava Voditelja Odjela strojne obrade (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 30.4. Očekuje se obrazovanje fakultetskog smjera, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika te najmanje godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima. Posao uključuje operativno vođenje odjela strojne obrade, nadzor i usklađivanje rada u odjelu, oblikovanje i operativnu izvedbu poslovne politike odjela i ostalo. Aplicirajte ovdje.

Meritum Soft d.o.o. zapošljava u Varaždinu: Android Developer (m/ž), MySQL/ PHP Backend Developer (m/ž), poslovni analitičar – dokumentiranje projekata (m/ž). Rok prijave je 6.5. Provjerite uvjete poslova i prijavite se na linku.

PSP zapošljava na poziciji direktor postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Obavezno je znanje njemačkog jezika. Rok prijave je 6.5. Aplicirajte.

Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Čakovcu. Prijave su otvorene do 15.5. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

OT poslovna rješenja d.o.o. zapošljavaju IT specijalista (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 10.5. Potrebna su znanja administracija Linux i Windows poslužitelja, poznavanje programskog jezika PHP i Phyton, C# ili JavaScript. Poslodavac nudi napredovanje, edukacije i službeni mobitel. Provjerite više ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava na pozicijama customer care agent za češki jezik (m/ž), java razvojni programer (m/ž), asistent u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Rok prijave je 30.4. Potrebno je poznavanje rada na računalu, preciznost i odgovornost te napredno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Plinka – Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada su Mokrice. Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja. Aplicirajte.

MB – Transgradnja traži rukovatelja samohodnih građevinskih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Velika Ves, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je minimalno radno iskustvo od godine dana. Provjerite kako aplicirati na linku.

Bor Systems d.o.o. traži pomoćnog radnika pri pakiranju (m/ž) u Stubičkoj Slatini i servisera elektroničkih uređaja (m/ž) u Oroslavju. Prijavite se najkasnije do 27.4. Traži se osoba s poznavanjem električnih sklopova i rada s osciloskopom, lemilicom i ostalima alatima za servis. Više o poslovima na linku.

Eurovil d.o.o. traži čistača (m/ž). Mjesto rada je Marija Bistrica. Rok prijave je 8.5. Potrebna je završena osnovna škola. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

www.sjever.hr 24.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.