Now Reading:
I Krapinsko-zagorska županija bez propusnica
Full Article 50 second read

I Krapinsko-zagorska županija bez propusnica

Voditelj nacionalnog Stožera civilne zaštite Davor Božinović potvrdio je danas na konferenciji za novinare da je su sve županije zatražile i dobile ukidanje propusnica na svojim područjima – 15 u cijelosti, 4 u nekoliko zona na svom području, a Grad Zagreb i Zagrebačka županija kao jedinstveni prostor.

Među županijama čije je cijelo područje jedinstveni prostor za kretanje bez propusnica su Krapinsko-zagorska, Međimurska, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska, Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska, Brodsko-posavska, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Istarska, Zadarska i Šibensko-kninska.

Primorsko-goranska županija je zatražila i dobila suglasnost da se podijeli u tri područja – Gorski kotar, otoci i Primorje, a i Splitsko-dalmatinska županija je izdvojila otoke za koje i dalje trebaju propusnice. Dubrovačko-neretvanska županija također je podijeljena u tri područja – šire dubrovačko, Pelješac i otoci te dolina Neretve. Ličko-senjska županija je zadržala propusnice za Udbinu i Novalju.

Za odlazak iz županije u županiju i dalje su potrebne e-propusnice.

n.kalajdžija / sjever.hr

20.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.