Now Reading:
Grad Čakovec objavio Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja
Full Article 3 minutes read

Grad Čakovec objavio Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja

Grad Čakovec je objavio Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Čakovca. Uvjeti za podnošenje prijedloga su:

  • Nagrada Grada Čakovca za životno djelo

Nagrada Grada Čakovca za životno djelo dodjeljuje se fizičkoj osobi s prebivalištem u Republici Hrvatskoj za postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Grada Čakovca iz područja gospodarstva, znanosti, kulture, odgoja i obrazovanja, ravnopravnosti spolova, promicanja ljudskih prava, zdravstva i socijalne skrbi, sporta i tehničke kulture, zaštite okoliša te drugih područja društvenog i gospodarskog života.

  • Zlatnik “Grb Grada Čakovca”

Zlatnik „Grb Grada Čakovca“ dodjeljuje se za dugogodišnji značajan doprinos razvoju i promicanju ugleda i interesa Grada Čakovca. Zlatnik „Grb Grada Čakovca“ dodjeljuje se domaćoj ili stranoj fizičkoj ili pravnoj osobi za dugogodišnji rad i doprinos u područjima gospodarstva, znanosti, kulture, odgoja i obrazovanja, ravnopravnosti spolova, promicanja ljudskih prava, zdravstva i socijalne skrbi, sporta i tehničke kulture, zaštite okoliša te drugih područja društvenog i gospodarskog života.

  • Godišnje nagrade Grada Čakovca

Godišnje nagrade Grada Čakovca mogu se dodijeliti za doprinos i postignuća koja su od osobitog značenja za Grad Čakovec, a ostvarena su tijekom posljednje dvije godine koje prethode godini u kojoj se dodjeljuje nagrada. Godišnja nagrada Grada Čakovca dodjeljuje se domaćoj, stranoj fizičkoj ili pravnoj osobi za postignuća u područjima:

a) znanosti, odgoja i obrazovanja,
b) umjetnosti i kulture,
c) sporta i tehničke kulture,
d) gospodarstva,
e) zdravstva i socijalne skrbi,
f) rada udruga.

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se Komisiji poštom na adresu Grad Čakovec, Kralja Tomislava 15, s naznakom “Za dodjelu javnih priznanja Grada Čakovca” ili osobno u Grad Čakovec, Kralja Tomislava 15, Čakovec, na urudžbeni zapisnik, ili putem e-maila na cakovec@cakovec.hr ili  dragica.kemeter@cakovec.hr, zaključno do 21. travnja 2020.

Cijeli poziv pročitajte ovdje

www.sjever.hr/cakovec.hr 08.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.