Now Reading:
Potpisan Ugovor za izvođenje radova na energetskoj obnovi OŠ “A. N. Gostovinski” u Koprivnici
Full Article 2 minutes read

Potpisan Ugovor za izvođenje radova na energetskoj obnovi OŠ “A. N. Gostovinski” u Koprivnici

Grad Koprivnica energetski će obnoviti još jednu osnovnu školu u gradu – OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“.

Naime, u petak je potpisan Ugovor za izvođenje radova na energetskoj obnovi spomenute škole od strane gradonačelnika Mišela Jakšića i direktora tvrtke BISTRA d.o.o. Đurđevac Krešimira Habijaneca.

Radovi na energetskoj obnovi škole sufinancirani su sredstvima u okviru projekta Operativnog programa Konkurentnost i kohezije 2014-2020 u okviru projektnih prijedloga „Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora“.
Vrijednost radova iznosi 5.281.106,78 kuna s PDV-om.

Uvođenje u posao Izvođača radova, odnosno početak izvršenja ugovora je predviđen 14. travnja 2020. godine. Završetak izvođenja radova je u roku 160 dana od dana potpisa Ugovora.

Poslove stručnog nadzora nad izvođenjem radova obavljati će poduzeće Coart d.o.o . iz Koprivnice.
Radovi na energetskoj obnovi obuhvaćaju radove izolacije stropa prema tavanu, izolaciju vanjskih zidova i zamjenu vanjske stolarije, rekonstrukciju toplinske podstanice, ugradnju termostatskih ventila i radijatorskih prigušnica, izgradnju sustava ventilacije i hlađenja te daljinsko očitanje plinomjera i vodovoda. Izvršit će se i zamjena postojeće unutarnje rasvjete, ugradnja kompenzacije jalove energije, ugradnja kontrolnih mjerila el. energije te ugradnja sustava daljinskog očitanja za praćenje potrošnje.
Zgrada će iz sadašnjeg energetskog razreda D prijeći u planirani razred C.

www.sjever.hr

04.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.