Now Reading:
Županijska bolnica Čakovec uvela e-mail savjetovanje!
Full Article 1 minutes read

Županijska bolnica Čakovec uvela e-mail savjetovanje!

Ravnatelj Županijske bolnice Čakovec dr. Tomislav Novinščak ističe kako je koronavirus nepredvidiv i koliko o njemu malo znamo, stoga je ključno slušati upute struke koja daju sve od sebe kako bismo zadržali povoljno epidemiološko stanje.

Temeljem globalne pandemije koronavirusa (COVID-19) te novih protokola u zdravstvenim ustanovama, Županijska bolnica Čakovec uvela je dodatne timove stručnjaka koji su na usluzi pacijentima koji boluju od kroničnih bolesti, kožnih bolesti, šećernih bolesti, a od ponedjeljka i za bubrežne kronične bolesnike, srčane, onkološke i pedijatrijske pacijente. Tijekom slijedećih dana, bit će formirani i dodatni e-timovi i za druge kronične bolesti.

Za pitanja kroničnih bolesnika oko šećerne i endokrine bolesti može se javiti na zbc.endodijab@bolnica-cakovec.hr, svi upiti kroničnih bolesnika vezani za kožne bolesti, možete se obratiti na zbc.dermatologija@bolnica-cakovec.hr. Svi upiti kroničnih bolesnika vezani uz kardiologiju, molimo uputite na zbc.kardio@bolnica-cakovec.hr, svi upiti kroničnih bolesnika vezani uz bubrežne bolesti molimo uputite na zbc.nefro@bolnica-cakovec.hr, svi upiti vezani za kronične bolesnike za Odjel onkologije molimo uputiti na zbc.onkologija@bolnica-cakovec.hr. Pitanja vezana za pedijatriju, molimo uputiti na zbc.pedijatrija@bolnica-cakovec.hr.

sjever.hr

29.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.