Now Reading:
OD DANAS NA TV-u Sportski trenuci za pamćenje
Full Article 1 minutes read

OD DANAS NA TV-u Sportski trenuci za pamćenje

navijači

HTV-ov Odjel Sport priprema snimke Sportskih trenutaka za pamćenje koje će se na Drugom program svakodnevno emitirati u popodnevnom terminu.

„Od danas ćemo se prisjetiti nezaboravnih utakmica sa Svjetskog prvenstva u nogometu i nastupa Vatrenih u Rusiji. Ponovno vas kronološki vodimo na pustolovinu Dalićevih vitezova.

Danas emitiramo utakmicu protiv Nigerije, u srijedu je na rasporedu snimka dvoboja s Argentincima. U četvrtak 26. ožujka prisjetite se dvoboja Hrvatske i Islanda iz osmine finala SP-a, slijedi još jedan dramatični dvoboj protiv Danaca, a vikend je rezerviran za dvoboje četvrtfinala i polufinala, utakmicu s domaćinima Rusima i infarktni dvoboj s Englezima.  

-Moći ćete se prisjetiti i najvećih uspjeha hrvatskog sporta – osvajanja medalja na Olimpijskim igrama, Goranovog Wimbledona, nastupa Janice i Ivice Kostelić, osvajanja naslova europskog prvaka rukometaša Zagreba, legendarnoga nastupa hrvatskih košarkaša protiv Dream Teama, Ćire Blaževića i puta do francuske bronce, svjetskih i europskih naslova vaterpolista, kao i brojnih drugih trenutaka koji su ispisali bogate stranice uspjeha hrvatskog sporta”, objavile su Komunikacije HRT-a.

www.sjever.hr

24.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.