Now Reading:
I dalje se stanovi najviše traže u Zagrebu
Full Article 2 minutes read

I dalje se stanovi najviše traže u Zagrebu

grad

U skladu sa sveopćim stanjem na svjetskoj razini, globalna se panika reflektira i na tržište nekretnina. Iako su prema podacima oglasnika za nekretnine Crozilla.com cijene kuća i stanova više no prijašnjih godina, nastavak takve situacije trenutno je pod velikim upitnikom.

Slabljenje tržišta i smanjenje potražnje, prema ranije odigranom scenariju od prije desetak godina, moglo bi utjecati i na cijene nekretnina.Valja računati kako u ovom trenutku potražnja za nekretninama nije potpuno prestala u svim dijelovima zemlje, pa na oglasniku Crozilla.com i dalje ima upita i interesa za najam i kupnju nekretnina, što pokazuje kako je unatoč teškom stanju optimizam još uvijek prisutan među građanima.

Glavnina upita poslanih tijekom posljednjih nekoliko dana putem oglasnika Crozilla.com odnosi se na stanove za prodaju, od kojih se većina, oko 30 posto, odnosi na one u Zagrebu, a zatim na stanove u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Interes je i dalje vidljiv i za stanovima za najam, a pritom prednjače oni u Zagrebu i Rijeci.

Potencijalni strani kupci, uglavnom oni iz Njemačke, koji su posljednjih nekoliko dana slali upite za nekretnine s oglasnika Crozilla.com uglavnom su se raspitivali za kuće koje se prodaju na području Istarske i Primorsko-goranske županije, no razgledavanje nekretnina koje ih zanimaju u ovoj je fazi odgođeno do nekog sigurnijeg razdoblja.https://news.crozilla.com/zbog-korona-virusa-ceka-nas-izazovna-godina/?_ga=2.117731849.1452905191.1585032064-560504921.1553458901

www.sjever.hr/Crozilla.com 24.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.