Now Reading:
Europska točka za darovite i u Koprivnici
Full Article 1 minutes read

Europska točka za darovite i u Koprivnici

KKŽ

Zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić u Varaždinu je prisustvovao svečanosti dodjele diploma specijalistima prve generacije međunarodne specijalizacije za rad s darovitom djecom u Hrvatskoj i 2. susretu registriranih ustanova za darovite koji djeluju u sklopu European Talent Point u Hrvatskoj. U sklopu susreta dodijeljeni su i certifikati te promovirane nove europske točke za darovite, a među njima je i Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica.

Certifikat nove europske točke za darovite je ispred koprivničke Gimnazije primio ravnatelj Vjekoslav Robotić, a diplome je primilo i devet polaznika 1. generacije međunarodne specijalizacije za rad s darovitim učenicima i studentima po programu „The Radboud International Training on High Ability“ (RITHA), koji je godinu i pol dana provodilo nizozemsko sveučilište Radboud University iz Nijmegena.

Svečanost je održana u organizaciji Varaždinske županije i Europskog centra za darovite Hrvatska – Centara izvrsnosti Varaždinske županije u suradnji s Radboud Universityjem iz Nizozemske, a uz zamjenika Ljubića prisustvovali su joj i zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, direktorica RITHA programa Lianne Hoogeveen te brojni ravnatelji osnovnih i srednjih škola.

sjever.hr

04.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.