Now Reading:
Tražite posao? Pogledajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske
Full Article 4 minutes read

Tražite posao? Pogledajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske

radnici

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kostwein proizvodnja strojeva d.o.o. zapošljava na pozicijama voditelj zavarivanja (m/ž) i voditelj strojne obrade (m/ž). Mjesto rada je sjeverna Hrvatska. Očekuje se znanje engleskog i njemačkog jezika, napredno poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, obrazovanje strojarskog smjera, logičko razmišljanje te višegodišnje iskustvo u rukovodećoj funkciji na području strojarstva. Prijave su otvorene do 28.3. Aplicirajte.

Emmezeta traži radno osoblje u Varaždinu: službenik u odjelu reklamacija (m/ž), dekorater (m/ž), skladištar (m/ž), stolar/ monter namještaja (m/ž), prodavač (m/ž) i blagajnik (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se.

Wollsdorf Components d.o.o. zapošljava u poduzetničkoj zoni Jalžabet radnika u sortiranju (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Rok prijave je 31.3. Poslodavac omogućuje stimulativna i redovita primanja, dodatak za rad u noćnoj smjeni, dodatak za ostvarenje ciljeve te osigurava radnu odjeću i obuću. Prijavite se.

MDK građevinar d.o.o. zapošljava na pozicijama: administrativni referent (m/ž) u Dubrovčanu te kalkulant (m/ž), referent nabave i logistike (m/ž), mehaničar – bravar (m/ž), rukovoditelj samohodnim građevinskim strojevima (m/ž) i voditelj gradilišta – poslovođa (m/ž) u Velikom Trgovišću.Prijavite se najkasnije do 24.3. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno jednogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

Kuna – metal traži poslužitelja cnc stroja za obradu metala (m/ž) i operatora na cnc obradnom centru – glodaču (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 15.3. Potrebna je srednjoškolska razina obrazovanja smjera rukovoditelj/ica brojčano upravljanim strojevima za obradu kovina, radno iskustvo od dvije godine. Vikendi su slobodni. Više o poslovima ovdje.

Marija modna odjeća zapošljava na poziciji šivač (m/ž) u Donjem Macelju. Rok prijave je 23.3. Potrebno je više izvršitelja. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Posao se sastoji od rada na šivanju u proizvodnji modne odjeće. Potražite kako aplicirati.

Vera, obrt za zlatarske usluge, zapošljava na poziciji konobar (m/ž) u Konjščini. Prijavite se najkasnije do 10.3. Posao se sastoji od pripreme i posluživanja toplih i hladnih napitaka, naplate usluga, održavanja čistoće ugostiteljskog objekta. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Jedinstvo Kartonaža d.o.o. zapošljava na poziciji radnika u proizvodnji kartonske ambalaže (m/ž). Mjesto rada je Ivanec. Rok prijave je 25.3. Traži se više osoba za rad. Potrebni uvjeti su završena srednja škola tehničkih i srodnih struka. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

Vodolim traži knjigovotkinju (m/ž) i građevinskog tehničara (m/ž) u Donjoj Stubici. Prijavite se do 20.3. Traži se srednja školska sprema. Posao se sastoji od sudjelovanja u organizaciji i nadzoru nad izvođenjem radova na gradilištu te razradi građevinskih nacrta. Potražite kako aplicirati.

Auto kuća Kozina d.o.o. traži referenta prodaje vozila (m/ž) u Oroslavju. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebna je viša stručna sprema te vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

www.sjever.hr 03.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.