Now Reading:
Vozila i uređaji iz podravske tvrtke čiste ličke ceste u surovim zimskim uvjetima
Full Article 3 minutes read

Vozila i uređaji iz podravske tvrtke čiste ličke ceste u surovim zimskim uvjetima

rasco

Kroz 30 godina RASCO je stekao bogato iskustvo u ugradnji opreme na gotovo sve poznate marke traktora: John Deere, New Holland, Deutz Fahr, Valtra, Same, Lamborghini, Zetor, Case, Steyr, Fendt, Massey Ferguson i druge. Pri svakoj ugradnji opreme na traktor, ističu u toj podravskoj tvrtci iz Kalinovca, posebna briga vodi se o beskompromisnoj sigurnosti operatera traktora i pouzdanosti opreme koja se ugrađuje.

-Sve to znaju naši dugogodišnji partneri iz tvrtke Lika ceste koji uz pomoć Rasco opreme nadograđene na traktor marke New Holland održavaju prometnice u zahtjevnom, planinskom dijelu Hrvatske, tijekom cijele godine – poručuju iz tvretke Rasco.

Zato su se u Lika cestama opremili elastičnim snježnim plugom MOSOR koji se lako prilagođava svim uvjetima na cesti i traktorskim posipačem TRP s kojim vozač upravlja iz kabine vozila. Zimska kombinacija im služi za čišćenje snijega i posipavanje teže dostupnih prometnica u ruralnim područjima. Kada ralica i posipač nisu u upotrebi, na traktor ugrađuju bočnu kransku kosilicu BRK, idealnu za održavanje na zahtjevnijim planinskim terenima gdje je potreban duži dohvat kranske ruke.

-Lika ceste su tako do maksimuma iskoristili sve radne mogućnosti traktora i nemaju „praznog hoda“ tijekom cijele godine – diznajemu u tvrtci.

Inače traktori s Rasco strojevima najčešće rade u ljetnom održavanju, gdje s kranskom kosilicom i pripadajućim radnim alatom postaju moćno vozilo za savladavanje vegetacije.

-Bočne i stražnje kranske kosilice dokazale su svoju pouzdanost na području cijele Europe, Rusije te odnedavno Kanade.Za zimsko održavanje su gotovo svi plugovi dostupni u RASCO proizvodnom programu prilagođeni i za ugradnju na traktore – s ponosom zaključuju u podravskoj tvrtci.

www.sjever.hr 22.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.