Now Reading:
VARAŽDIN nudi stambeno rješenje za mlade parove – javni poziv za POS te za najam stanova
Full Article 2 minutes read

VARAŽDIN nudi stambeno rješenje za mlade parove – javni poziv za POS te za najam stanova

Riječ je o javnim natječajima za kupnju stanova građenih po Programu društveno poticane stanogradnje te za prikupljanje zahtjeva za dodjelu u najam stanova u vlasništvu ili pod upravljanjem Grada Varaždina

Od utorka, 25. veljače, bit će otvoren Javni natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova građenih po Programu društveno poticane stanogradnje za naredno razdoblje, a istoga će dana natječaj biti objavljen u Varaždinskim vijestima i na web stranicama Grada Varaždina i Javne ustanove Gradski stanovi, zajedno s obrascem za podnošenje zahtjeva. Osim sa web stranica, obrasci će se moći preuzeti i osobno u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina, Trg slobode 12/II.

Ispunjene obrasce i potrebnu popisanu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije do 11. ožujka 2020. u Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12/II, putem pošte ili osobno.
 

Iz Grada varaždina izvijestili su da će od utorka, 10. ožujka, biti otvoren Javni natječaj za prikupljanje zahtjeva za dodjelu u najam stanova u vlasništvu ili pod upravljanjem Grada Varaždina za naredno razdoblje, a istog će dana natječaj biti objavljen u Regionalnom tjedniku i na web stranicama Grada Varaždina, zajedno s obrascem za podnošenje zahtjeva. Osim sa web stranica, obrasci će se moći preuzeti i osobno u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina, Trg slobode 12/II.

Ispunjene obrasce i potrebnu popisanu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije do 1. travnja 2020. godine, u Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, osobno ili putem pošte.

zgrada koprivnica

www.sjever.hr

22.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.