Now Reading:
OD JUTRA AKTIVNA WEB STRANICA PREDSJEDNIKA MILANOVIĆA Pregršt informacija, video i foto sadržaji, biografija…
Full Article 2 minutes read

OD JUTRA AKTIVNA WEB STRANICA PREDSJEDNIKA MILANOVIĆA Pregršt informacija, video i foto sadržaji, biografija…

Od ponoći, Zoran Milanović novi je predsjednik Republike Hrvatske, a već jutros aktivirana je njegova web stranica

Od srijede ujutro aktivna je web stranica 5. hrvatskog predsjednika Zorana
Milanovića
www.predsjednik.hr. Stranica je trenutačno u “testnoj, prvoj fazi” s obzirom na to da još uvijek nije ekipiran cijeli Ured predsjednika te će biti dodatno nadograđivana, piše Jutarnji list.

Uz biografiju novog hrvatskog predsjednika, kojem je danas prvi radni dan, na stranici se mogu vidjeti i biografije bivših predsjednika Republike, dio za komunikaciju s građanima, vijesti i najave te tehničke informacije o Milanovićevom Uredu koje će nadopunjavati kako se Ured bude ekipirao, a očekuje se da će u punom opsegu web stranica “raditi” za tri mjeseca.

Posjetitelji web stranice tako mogu doznati da je Milanović u Zagrebu, u kojem je rođen 30. listopada 1966. godine, završio osnovnu i srednju školu te diplomirao i to na Pravnom fakultetu. Magistrirao je pravo Europske unije na Flamanskom sveučilištu u Bruxellesu (V.U.B.) 1998. godine.

Tu su i informacije o poslovima koje je radio i funkcijama koje je obnašao, na stranici se mogu vidjeti fotografije te Milanovićevi citati iz predsjedničke kampanje, kao i sa svečanosti inauguracije i primopredaje dužnosti jučer na Pantovčaku, uz cijeli Milanovićev inauguracijski govor.

Web stranica više je bazirana na foto i video sadržajima, a manje na tekstu, ističu iz Ureda predsjednika, a naglasak je na okrenutosti građanima, odnosno komunikaciji s njima, prenosi Jutarnji.

Cijeli tekst pročitajte ovdje

foto: predsjednik.kr

www.sjever.hr/jutarnji.hr

19.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.