Now Reading:
Grad Pregrada s 201.000 kuna financira programe, projekate i manifestacije od interesa za opće dobro
Full Article 2 minutes read

Grad Pregrada s 201.000 kuna financira programe, projekate i manifestacije od interesa za opće dobro

Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnosti Grada Pregrade raspisao je javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija od interesa za opće dobro.

U natječaju se pozivaju udruge kao organizacije civilnog društva programski usmjerene na rad za opće dobro da se prijave za financijsku potporu programa, projekata i manifestacija iz Proračuna Grada Pregrade, tijekom 2020. godine.

Prijavu mogu podnijeti udruge koje svoj rad temelje na potrebama građana, prema načelima djelovanja za opće dobro, koje provode programe kojima zadovoljavaju javne potrebe od interesa za grad Pregradu, kao i druge programe koji pridonose razvitku i općem napretku grada Pregrade, te promiču njegov položaj i ugled

Ukupna planirana vrijednost ovog Natječaja je 201.000,00 kuna, a planirano je 18 financijskih potpora koje će biti odobrene korisnicima za provedbu programa/projekta/manifestacije. Najmanji iznos potpore iznosi 10.000 kn, a najveći 80.000 kuna. Minimalni postotak sufinanciranja od strane prijavitelja (korisnika financiranje) je 5% od traženog iznosa od Grada Pregrade kao davatelja sredstava.

Rok za podnošenje prijava je zaključno s 20. ožujak 2020. godine. Sve prijave poslane izvan roka neće biti uzete u razmatranje.

Prijave se dostavljaju isključivo na obrascima propisanim Natječajnom dokumentacijom, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada Pregrade www.pregrada.hr.

Cijeli Javni natječaj pročitajte ovdje

www.sjever.hr 09.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.