Now Reading:
VARAŽDIN: Pet godina fizički, psihički i spolno maltretirao nevjenčanu suprugu. Konačno je tome došao kraj
Full Article 2 minutes read

VARAŽDIN: Pet godina fizički, psihički i spolno maltretirao nevjenčanu suprugu. Konačno je tome došao kraj

zatvor

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je krajem siječnja donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 48-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, pokušaja tog kaznenog djela i kaznenog djela nasilja u obitelji.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je jednomjesečni istražni zatvor 48-godišnjem hrvatskom državljaninu kojeg se sumnjiči da je pet godina vrijeđao, omalovažavao i fizički te seksualno zlostavljao svoju tri godine mlađu suprugu.

-Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik od lipnja 2015. do početka 2020. godine u mjestu kraj Varaždina, pod utjecajem alkohola učestalo grubo vrijeđao, omalovažavao i bio fizički nasilan prema izvanbračnoj supruzi (1969.), a unatrag tri godine prema njoj počinio teška kaznena djela protiv spolne slobode. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela – navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva.

www.sjever.hr 04.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.