Now Reading:
Topličanci, informirajte se o novom Reciklažnom dvorištu – dođite na javnu tribinu i doznajte sve o odvajanju otpada
Full Article 1 minutes read

Topličanci, informirajte se o novom Reciklažnom dvorištu – dođite na javnu tribinu i doznajte sve o odvajanju otpada

Zanima vas što sve možete odnijeti u reciklažno dvorište? Ne znate kamo s glomaznim ili elektroničkim otpadom? Želite naučiti kako smanjiti otpad u svom kućanstvu, kako na kreativan način ponovo upotrijebiti predmete i sve o pravilnom odvajanju otpada?

U prostoru Kino dvorane „Ljubelj“, na Trgu sv. Martina 14, u Varaždinskim Toplicama, u srijedu, 29. siječnja od 17:00 sati održat će se javna tribina o novootvorenom Reciklažnom dvorištu Varaždinske Toplice i održivom gospodarenju otpadom, uz demonstraciju praktičnih savjeta o smanjenju nastanka otpada i kompostiranju.

Zanima vas što sve možete odnijeti u reciklažno dvorište? Ne znate kamo s glomaznim ili elektroničkim otpadom? Želite naučiti kako smanjiti otpad u svom kućanstvu, kako na kreativan način ponovo upotrijebiti predmete i sve o pravilnom odvajanju otpada? Dođite i informirajte se!

Tribina se provodi u sklopu projekta “Izgradnja Reciklažnog dvorišta Varaždinske Toplice“ kojeg sufinancira Europska unija u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.- 2020. iz Kohezijskog fonda.

www.sjever.hr

26.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.