Now Reading:
Mladi u Zaboku dobit će program djelovanja. Hoće li im nakon toga biti bolje vidjet ćemo?
Full Article 2 minutes read

Mladi u Zaboku dobit će program djelovanja. Hoće li im nakon toga biti bolje vidjet ćemo?

Gradu Zaboku je odobren projekt “Zabok za mlade- zajednica po mjeri mladih”. Radi se o odobrenim sredstvima u iznosu od 78 tisuća kuna koja će poslužiti za izradu programa djelovanja za mlade Grada Zaboka. Riječ je glavnom strateškom dokumentu politike djelovanja prema mladima i za mlade na području Grada Zaboka.

-Programom će se definirati strateške smjernice i mjere politike mladih za poticanje mladih na aktivno uključivanje u sustav donošenja odluka, stvaranje mogućnosti i uvjeta za mlade koji će doprinijeti zadovoljavanju potreba mladih te podizanju kvalitete njihova života – stoji u objavi na službenim stranicama Grada Zaboka.

Sam projekt prijavljen je na Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2019. godinu. Poziv je raspisalo Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Partneri na projektu su: Udruga Regenerator (Zabok), Gimnazija AGM Zabok, Srednja škola Zabok te Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Voditeljica projekta je Martina Šarić, viša stručna suradnica za društvene djelatnosti, a izvoditelj projekta je Tin Šemovčan.

www.sjever.hr Foto arhiva 22.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.