Now Reading:
VEČERAS ZAVRŠNO SUČELJAVANJE Dvoje kandidata oči u oči posljednji put uoči izbora
Full Article 2 minutes read

VEČERAS ZAVRŠNO SUČELJAVANJE Dvoje kandidata oči u oči posljednji put uoči izbora

Samo nekoliko sati prije početka izborne šutnje, posljednji će se put sučeliti predsjednički kandidati Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović.

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović naći će se večeras oči u oči u posljednjem sučeljavanju uoči predsjedničkih izbora u nedjelju 5. siječnja.
-Ciljano smo išli na sučeljavanje zadnje večeri kampanje. Ono, doduše, ne ostavlja mogućnost velikih medijskih analiza jer će kratko po završetku nastupiti izborna šutnja. No kandidatima je ono posljednja prilika za komunikaciju s javnošću. I nakon njega nema popravka – poručila je direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.
-Naš iskusni voditeljski par – Sabina Tandara Knezović i Mislav Bago pripremili su pitanja o kojima nije bilo riječi posljednjih tjedan dana. Nadamo se da će naše sučeljavanje dati biračima jednu novu dimenziju kandidata i pomoći im da donesu odluku koju će smatrati ispravnom. I naravno – motivirati ih da izađu na birališta – zaključila je Kardum.

-Završno sučeljavanje iznimno je važno, osobito zbog neodlučnih birača kod kojih u zadnji tren mogu presuditi dojmovi – rekla je komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček. Na kandidatima je da daju sve od sebe kako bi oni koji još nisu sigurni koga će zaokružiti u nedjelju mogli donijeti konačnu odluku. I politički analitičar profesor Tihomir Cipek objašnjava da je završno sučeljavanje važno jer bi na ovim vrlo neizvjesnim izborima doista moglo presuditi nekoliko postotaka glasova.

Ne propustite sučeljavanje na Novoj TV koje počinje u 20:20.

www.sjever.hr/novatv

03.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.