Now Reading:
POMOGNITE NAPUŠTENIM MACAMA Posjetite Humanitarni buvljak Skloništa dobrote
Full Article 2 minutes read

POMOGNITE NAPUŠTENIM MACAMA Posjetite Humanitarni buvljak Skloništa dobrote

Udruga Sklonište dobrote trenutno u domovima volontera skrbi oko 170 mačaka zbrinutih s ulica Međimurske i Varaždinske županije. Većina mačaka je došla na skrb teško bolesna ili ozlijeđena

Kako bi podmirili postojeće troškove i bili u mogućnosti dalje pomagati mačkama s ulice, udruga Sklonište dobrote organizira HUMANITARNI BUVLJAK koji će se održati danas od 15 do 18 sati u Trakošćanskoj 24 u Varaždinu.

Za vas su pripremili brdo robe (majice, hlače, haljine, jakne), obuće, nakita, , knjiga, CD-a, igračaka, keramike, odnosno svega pomalo, a sve možete dobiti u zamjenu za simboličnu donaciju. Sve stvari su nove ili malo korištene i očuvane. Također su dobrodošle donacije u hrani, pijesku, pelenama, podlošcima, vlažnim maramicama, dezinfekcijskim sredstvima, igračkama za mačke i drugim potrepštinama.

Svaka vaša donacija udruzi je izuzetno bitna i nadaju se da ćete doći u velikom broju i pronaći nešto za sebe, a ujedno time pomoći macama.

Udruga Sklonište dobrote trenutno u domovima volontera skrbi oko 170 mačaka zbrinutih s ulica Međimurske i Varaždinske županije. Većina mačaka je došla na skrb teško bolesna ili ozlijeđena, stoga su se troškovi liječenja popeli na ogromne brojke, a ne smijemo zaboraviti ni na troškove hrane i ostalih potrepština.

Ukoliko ne možete doći na Humanitarni buvljak, možete pomoći uplatom donacije na IBAN:HR9623400091110790897 Udruga za zaštitu mačaka “Sklonište dobrote”

www.sjever.hr

28.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.