Now Reading:
Župan Koren i predsjednik Županijske skupštine Pintar održali tradicionalni prijem povodom nadolazećih blagdana
Full Article 3 minutes read

Župan Koren i predsjednik Županijske skupštine Pintar održali tradicionalni prijem povodom nadolazećih blagdana

kckzz svečanost

Povodom nadolazećih blagdana u ponedjeljak, 23. prosinca u prostoru Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica župan Darko Koren i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar održali su tradicionalni prijem za članove Županijske skupštine, saborske zastupnike, gradonačelnike, načelnike općina i ravnatelje Županijskih ustanova u znak zahvale na suradnji u protekloj godini.

Župan je u prigodnom govoru uzvanicima zahvalio na konstruktivnoj suradnji  istaknuvši kako je u godini na zalasku ostvareno mnogo projekata koji su podigli standard života na području županije  te kako su svi zacrtani planovi realizirani.

„Naša je uloga kroz programe i projekte poticati razvoj svih krajeva županije i u tome smo i ove godine uspjeli na dobrobit  naših sugrađana. Mogu kazati kako smo tijekom godine djelovali u tolerantnom ozračju bez obzira na različita politička opredjeljenja i stoga  zahvala svima koji su prihvatili politički dijalog koji nije izlazio van okvira. Realizirali smo sve što smo planirali,  a usvojili smo i proračun za iduću godinu koji sadrži ambiciozne projekte. Godinu je zasigurno obilježio najznačajniji društveno-politički događaj u povijesti županije, sjednica Vlade sa svim hrvatskim županima u sklopu koje smo potpisali sporazume o preuzimanju poslova ureda državne uprave čime smo okrunili proces četverogodišnje pripreme za reformu javne uprave. Zahvaljujem svima koji su bili podrška, ali i konstruktivna kritika te se veselim i s puno optimizma gledam prema vremenu koje je pred nama. Svima vam iskreno i od srca želim blagoslovljen Božić te sretnu 2020. godinu punu veselja i poslovnog uspjeha“, kazao je župan Koren.

Zahvalu na suradnji te prigodnu čestitku za blagdane uputio je i predsjednik Pintar. „Drago mi je da je naš rad u Županijsko skupštini kroz proteklo razdoblje prošao u skladnom okruženju i suradnji. Odluke koje smo donijeli su išle u prilog žiteljima županije, a brinuli smo jednako o potrebama svih dobnih skupina. Posebno  me veseli što smo na Skupštini donijeli odluku o proširenju subvencioniranja smještaja za umirovljenika i na obiteljske domove  kako bi što veći broj naših umirovljenika našao adekvatan smještaj. Želim vam mnogo zdravlja i obiteljske sreće povodom blagdana te da svi zajedno i dalje radimo za dobrobit svih naših stanovnika“, poželio je Pintar.

Svečanom prijemu su prisustvovali i zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić, saborski zastupnici Branko Hrg i Damir Felak, potpredsjednici Županijske skupštine Verica Rupčić i Mladen Ružman, predstojnik Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji Tihomir Kvakarić, gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec, brojni načelnici općina, ravnatelji županijskih ustanova  i županijski pročelnici te članovi Županijske skupštine.

www.sjever.hr/kckzz.hr 24.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.