Now Reading:
Sada se zna tko je tko i tko je najbolji u sportu u Zaboku!
Full Article 2 minutes read

Sada se zna tko je tko i tko je najbolji u sportu u Zaboku!

kk zabok

Kao i svake godine na Večeri Zabočana, proglašeni su najbolji sportaši i sportašice i sportske udruge grada Zaboka za proteklu godinu. Najbolji sportaš u pojedinačnoj konkurenciji je Vili Sivec koji trenira plivanje u PK Olimp 10 godina, a u sezoni 2018./2019. osvojio je preko 50 medalja na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima.

Kategorizirani je sportaš Hrvatskog olimpijskog odbora i član juniorske reprezentacije Hrvatske. Na prvenstvu Hrvatske u Zagrebu osvojio je u seniorskoj konkurenciji drugo mjesto u utrci 200 metara leptir te treće mjesto na utrci 100 metara leptir.

Najbolja sportašica u pojedinačnoj konkurenciji je Hana Sivec koja također trenira plivanje u Plivačkom klubu Olimp 10 godina, a u protekloj sezoni osvojila je preko 40 medalja na regionalnim i državnim natjecanjima. Na prvenstvu Hrvatske u Rijeci osvojila je u seniorskoj konkurenciji drugo mjesto u utrci 50 metara leptir te treće mjesto u utrci na 100 metara leptir.

Najbolji sportaš u ekipnoj konkurenciji je Antonio Črnjević kapetan Košarkaškog kluba Zabok koji uspješno nastupa u hrvatskoj Premijer ligi. Antonio je oslonac ekipe u obrambenim zadacima, a svoj napadački učinak pokazuje kad je najpotrebnije. Kao kapetan ekipe uzor je svojim suigračima, a i mladima u klubu.

Najbolja sportašica u ekipnoj konkurenciji je Ema Fučkar iz Stolnoteniskog klubu Zabok. Najbolja muška ekipa je KK Zabok dok je kod žena najuspješnij i Stolnoteniski kluba Zabok.

www.sjever.hr 23.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.