Now Reading:
HNS: „Cilj Mladih HNS-a nije samo bavljenje politikom nego i pokazati humanitarnu notu”
Full Article 1 minutes read

HNS: „Cilj Mladih HNS-a nije samo bavljenje politikom nego i pokazati humanitarnu notu”

„Malo dobrote čovjeka prema čovjeku više vrijedi nego silna ljubav prema čovječanstvu.”

U četvrtak,19.prosinca, Mladi HNS-a Varaždinske županije donirali su namirnice socijalnoj samoposluzi „Kruh sv. Antuna”, kako bi njihovim korisnicima barem na ovaj način uljepšali nadolazeće blagdane.

„Tako su Mladi HNS-ovci ispunili svoje obećanje da će svake godine sudjelovati u ovakvim humanitarnim akcijama, kako bi motivirali i ostale mlade diljem Varaždinske županije da pomognu onima koji su zbog različitih tužnih životnih priča ostali bez osnovnih životnih uvjeta kao što je u ovom slučaju da imaju osiguran obrok.

Nažalost, zbog životnih neprilika pojedinci su dovedeni u situacija da moraju potražiti pomoć u ovakvim organizacijama, a ono što mi možemo je barem na ovaj način pomoći. Tijekom sljedeće 2020. godine planiramo napraviti još takvih humanitarnih gesta jer nema većeg zadovoljstvo i sreće nekome barem na tren izmamiti osmijeh na lice i ostaviti dojam da nisu sami i vratiti poljuljanu vjeru u dobre ljude – rekao je predsjednik Mlaih HNS-a Varaždinske županije Ivan Majcen”, stoji u priopćenju pristiglom iz varaždinske Županijske organizacije HNS-a.

www.sjever.hr

21.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.