Now Reading:
Turističko vijeće Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije održalo sjednicu
Full Article 2 minutes read

Turističko vijeće Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije održalo sjednicu

tz kckzz

U prostorijama Županijske uprave u utorak, 17. prosinca, održana je 5. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije kojoj je predsjedao župan Darko Koren, ujedno i predsjednik Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Na početku sjednice utvrđen je Prijedlog Programa rada i Financijskog plana TZ KKŽ za 2020. godinu koji se upućuje na usvajanje Skupštini TZ KKŽ. Članovi vijeća utvrdili su prijedlog financijskog plana koji je za dvjesto tisuća veći od ovogodišnjeg, a prvenstveno zbog planiranih povećanih prihoda iz HTZ-a i Ministarstva turizma.

Članovi vijeća raspravljali su i o nastavka rada na razvoju konjičkog turizma, izdavanju novih segmentiranih brošura, a kao glavna zadaća istaknuta je izrada strategije razvoja turizma za razdoblje 2020. – 2030. godina. Između ostalih aktivnosti planiranih za 2020. godinu, poseban naglasak stavljen je na promociju turističke ponude naše županije.

Župan Koren je na kraju sjednice istaknuo zadovoljstvo radom Zajednice i Vijeća te poželio da iduća godina bude još uspješnija u promociji kontinentalnog turizma i bogatstva Koprivničko-križevačke županije.

www.sjever.hr/kckzz.hr 19.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.