Now Reading:
Plenković posjetio gospodarsko čudo iz Kalinovca
Full Article 2 minutes read

Plenković posjetio gospodarsko čudo iz Kalinovca

plenković

Predsjednik Vlade Andrej Plenković je tijekom posjeta Koprivničko-križevačkoj županiji posjetio proizvodne pogone tvrtke Rasco u Kalinovcu. Vladino izaslanstvo primili su predsjednik uprave Ivan Franičević te vlasnik i direktor Darko Paviša koji su im prezentirali dosadašnje rezultate tvrtke te ih proveli novim dijelom proizvodnog pogona. Godina na izmaku je bila izrazito uspješna jer je predstavljena prva hrvatska čistilica LYNX koja je u potpunosti zamišljena i proizvedena u Rascu i nedavno nagrađena Zlatnom kunom za inovaciju.

Predsjednik Vlade je izrazio zadovoljstvo izvrsnim rezultatima tvrtke naglasivši važnost Rascove uloge u razvoju sjeverozapadnog dijela Hrvatske i zadržavanju mladih ljudi. Tvrtka je dokazala da je moguće ostvariti zapaženi uspjeh na konkurentnom svjetskom tržištu zahvaljujući viziji osnivača i ulaganju u svakog zaposlenika.

Tijekom obilaska proizvodnih hala, Plenković se pozdravio sa zaposlenicima i sa zanimanjem razgledao izložene proizvode tvrtke gdje mu je najveću pažnju privukla cestovna kompaktna čistilica LYNX te malo univerzalno vozilo MUVO koje je još 2013. godine dobilo Zlatnu kunu za najinovativniji proizvod.

„Posjete visokih državnih dužnosnika još su jedna potvrda kvalitete rada svih zaposlenika, naše tradicije i pouzdanosti. Veseli me da smo ovime zaokružili 2019. godinu te puni entuzijazma dočekujemo sljedeću u kojoj ćemo proslaviti 30 godina postojanja tvrtke“ naglasio je Ivan Franičević.

www.sjever.hr 17.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.