Now Reading:
Plenković stiže sutra u Koprivničko-križevačku županiju. Pogledajte plan njegovog cjelodnevnog boravka
Full Article 3 minutes read

Plenković stiže sutra u Koprivničko-križevačku županiju. Pogledajte plan njegovog cjelodnevnog boravka

Premijer Andrej Plenković stiže u ponedjeljak u cjelodnevni posjet Koprivničko-križevačkoj županiji kojom će se prilikom održati 7. sastanka Vlade Republike Hrvatske sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Republici Hrvatskoj. Posjet će započeti u 8.00 sati u Križevcima sastankom u Biskupskoj rezidenciji Križevačke eparhije, nakon čega je u 08.45 sati planiran obilazak kolodvora i prometnog ureda Sv. Ivan Žabno te puštanje u promet nove pruge na dionici Gradec – Sveti Ivan Žabno.

Posjet se nastavlja u Đurđevcu otvorenjem Poduzetničkog inkubatora u 10.00 sati gdje će se potpisati i Ugovor za projekt “Izgradnja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracija Đurđevac, Virje, Ferdinandovac i Podravske Sesvete”.

rasco

Program se nastavlja obilaskom tvrtke RASCO d.o.o u 10.50 sati u Kalinovcu, nakon čega će se u Koprivnici u Županijskoj upravi u 12.00 sati održati sastanak kojem će uz župana Darka Korena i suradnike, prisustvovati i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić sa suradnicima te saborski zastupnici iz Koprivničko-križevačke županije. Nakon sastanka u 12.35 sati će se održati potpisivanje Ugovora za projekt “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica”.

koren

Početak 7. sastanka Vlade Republike Hrvatske sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Republici Hrvatskoj te predsjednikom Odbora za lokalnu i područnu samoupravu u Hrvatskom saboru planiran je za 13.00 sati u prostorijama Doma mladih Koprivnica, nakon čega će se u 15.00 sati održati potpisivanje Sporazuma o preuzimanju poslova ureda državne uprave koji će s ministrom uprave Ivanom Malenicom pojedinačno potpisati svi hrvatski

Posjet se nastavlja u 16.25 sati obilaskom Tvornica juha i Vegete , a završava u 17.00 sati svečanom akademijom u staroj Tvornici juha i Vegete povodom obilježavanja 60. godina Vegete.

www.sjever.hr 15.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.