Now Reading:
U centru Krapine možete vježbati na novim spravama – pogledajte kako to radi gradonačelnik Gregurović
Full Article 2 minutes read

U centru Krapine možete vježbati na novim spravama – pogledajte kako to radi gradonačelnik Gregurović

gregurović

Osnovnoškolci iz OŠ Ljudevit Gaj, ali i svi mještani Krapine, odnedavno mogu koristiti 15 novih sprava za vježbanje koje su postavljene u krugu škole u samom centru grada. Novo omiljeno igralište osnovnoškolaca u srijedu je obišao gradonačelnik Zoran Gregurović zadovoljan što je inicijativa odlično prihvaćena i već sada se vježbalište često koristi.

-Drago mi je da su sprave dobro prihvaćene. Da je inicijativa uistinu izavala pozitivne reakcije. Iduće godine želimo urediti podlogu – najavio je gradonačelnik. Po njegovim riječima sprave su izazvale veliko zanimanje učenika, a pozvao je i ostale građane da dođu i isprobaju fitnes na otvorenom. Zahvalio se ravnateljici Dragici Belošević što je škola ustupila svoj prostor za postavljanje sprava na otvorenom. Ona je potvrdila da učenici već sada naveliko koriste sprave. Drži da je vježbalište odličan sadržaj za održavanje nastave tjelesnog.

Prema riječima Gregurovića ove je godine iz proračuna nabavljeno 20 novih sprava vrijednosti oko 180 tisuća kuna. Uz većinu sprava koje su postavljene u centru kod OŠ Ljudevit Gaj, tri su postavljene na sportsko-rekreacijskom centru u Podgori te dvije kod škole Augusta Cesarca.

Branko Kučko iz stranke “365 Milan Bandić” kazao je kako su nakon izbora za MO Grada Krapine dobili vijećnika i da su dogovorili programsku suradnju sa HDZ-om. Upravo je postavljanje sprava, za što je inicijativu dao njihov vijećnik u Mjesnom odboru Krapina, rezultat te suradnje. Dogovorene su i daljnje aktivnosti poput igrališta na pijesku kod OŠ August Cesarec.

m.sopek/sjever.hr 11.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.