Now Reading:
Pivski advent – 1. runda: Pivce i kobasice, odlično raspoloženje uz grijalice!
Full Article 2 minutes read

Pivski advent – 1. runda: Pivce i kobasice, odlično raspoloženje uz grijalice!

Pun pogodak! Prvi Pivski advent ispunio je nade i očekivanja i privukao brojne građane u atrij varaždinske Županijske palače

Varaždinska županija i Turistička zajednica Varaždinske županije u suradnji s Udrugom pivara Sjever te popularnim varaždinskim pubom Medina škrinja, organizirale su prvi „Pivski advent“, a sudeći prema interesu građana, jamačno ne i posljednji.

Pivo s okusom buče, cimeta, đumbira, meda i kestena, kuhano Božićno pivo, Krampus pivo te dimljeno pivo i još brojna druga, ali i varaždinske delicije kao što su debrecinke, kobasice od jelena i kulen – u svemu tome možete uživati i to bez straha da će vam biti prehladno jer u atriju su za zimogrozne postavljene i grijalice.


Mnogi su se pozivu na uživanciju odazvali već tijekom prijepodneva, stoga ni ne čudi da nas je Natalija Martinčević, predsjedavajuća Turističkom zajednicom Varaždinske županije, dočekala s osmijehom na licu, u dobrom društvu i dobrom raspoloženju.
-Prošle smo godine krenuli u organizaciju raznih zabavnih i zanimljivih programa u atriju Županijske palače, s našom potpuno novom turističkom ponudom. Prošlog smo vikenda upriličili prekrasan doživljaj uz ukrašavanje božićnih drvaca s našim mališanima, otvaranje adventskog kalendara koji je ove godine doista atraktivan, s prekrasnim slikama najpoznatijih slikara naive iz naše županije. Programe nadopunjujemo i nadograđujemo, tako da smo odlučili organizirati i ovaj Pivski advent, na čemu zahvaljujem svima koji sudjeluju – rekla je Martinčević.
Zadovoljna odazivom brojnih građana, Martinčević je zaključila da je atrij Županijske palače postao središtem zabavnih i zanimljivih događanja tijekom cijele godine pa tako i u ovo predblagdansko vrijeme.

Žao vam je što niste bili! Ne žalite jer druga počinje u 17 i trajat će do 22 sata, a možda i duže, bude li raspoloženje kakvo i treba biti. Možda i kraće, nestane li ića i pića, no nadamo se da se to neće dogoditi i da su se organizatori dobro pripremili.
Dođite i uživajte u Pivskom adventu!

a.kučić/sjever.hr

07.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.