Now Reading:
Župan Koren i zamjenik Sobota prisustvovali radnom sastanku na temu gradnje cestovne i komunalne infrastrukture na području općine Sveti Ivan Žabno
Full Article 2 minutes read

Župan Koren i zamjenik Sobota prisustvovali radnom sastanku na temu gradnje cestovne i komunalne infrastrukture na području općine Sveti Ivan Žabno

sv ivan zabno

U prostorijama Općine  Sveti Ivan Žabno u četvrtak 21. studenog održan je radni sastanak  na temu gradnje cestovne, vodovodne i fekalne infrastrukture na državnoj cesti D28 od Škrinjara do Markovca Križevačkog kojem su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik župana Darko Sobota.

Načelnika Općine Nenad Bošnjaka  je izrazio zadovoljstvo što će se na području općine realizirati investicija vrijedna 28 milijuna kuna, naglasivši kako će s projektima Hrvatskih cesta i Hrvatskih voda vrijednost ulaganja porasti na 100 milijuna kuna. Projekt su potom predstavili generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, njegov zamjenik Damir Vukmirić, saborski zastupnik Branko Hrg te direktor sektora za održavanje Hrvatskih cesta Nenad Čer.

Župan Koren uz čestitke svima koji su sudjelovali u razvoju projekta kazao je kako je Općina Sveti Ivan Žabno dokaz da općine imaju svoje mjesto u ustroju lokalne samouprave.

„Moram izraziti svoje veliko zadovoljstvo što je došlo do ovog sastanka i koordinacije kojom će se definirati parametri realizacije projekta od iznimne važnosti za žitelje ovog kraja. Sastanak  je i dokaz kako općine imaju izvrsnu komunikaciju prema svim instancama po pitanju planiranja projekata i ostvarivanja potreba lokalnog  stanovništva“, kazao je župan Koren.

Sastanku su prisustvovali i rukovoditelj jedinice Hrvatske cesta Varaždin Davor Bobićanec, direktorica Vodnih usluga Križevci Helena Kralj Brlek, predsjednik Općinskog vijeća Krešimir Habijanec  te predstavnici projektantske kuće koja je izradila projekt.

www.sjever.hr/kckzz.hr 23.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.