Now Reading:
Mreža udruga Zagor poziva: do 27. studenog šaljite fotografije volonterskih aktivnosti s područja KZŽ
Full Article 3 minutes read

Mreža udruga Zagor poziva: do 27. studenog šaljite fotografije volonterskih aktivnosti s područja KZŽ

izlozba fotografija

Mreža udruga Zagor organizira u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine, izložbu fotografija volonterskih aktivnosti povodom Međunarodnog dana volontera.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da pošalju fotografije koje prikazuju konkretne lokalne volonterske aktivnosti/akcije koje su se odvijale na području Krapinsko-zagorske županije u 2019. godini. Cilj poziva je promocija volonterstva na lokalnoj razini te njegovo vrednovanje kao društveno korisne aktivnosti kako za pojedinca, tako i za cijelu zajednicu.

Način prijave:
1. Svi zainteresirani mogu poslati najviše 3 fotografije koje prikazuju volontersku aktivnost/akciju.
2. Fotografije trebaju biti u digitalnom obliku u visokoj rezoluciji.
3. Uz svaku fotografiju treba poslati kratki opis aktivnosti/akcije, ime i prezime autora i ime organizacije/ustanove/institucije.
4. Dostavom fotografija, prijavitelj/ica potvrđuje da posjeduje suglasnost za objavljivanje, te garantira da ne postoje prava trećih osoba i da će sve zahtjeve trećih osoba rješavati osobno i bez dodatne naknade.
5. Dostavljeni podaci se prikupljaju u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne Novine broj 42/2018) i koristi isključivo u svrhe obilježavanja Međunarodnog dana volontera i neće se koristiti u druge svrhe. Organizator događaja dužan je prijavitelju/ici pružiti sve potrebne informacije sukladno članku 15. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka). Dostavom podataka prijavitelj/ica jamči istinitost podataka te svoju privolu davanja podataka u navedene svrhe.
6. Fotografije se šalju putem elektroničke pošte na volontirajmo@zagor.info u razdoblju od 6. do 27 studenog 2019. godine.
7. Po isteku roka za prijavu odabrat će se fotografije (fotografije iz kojih je vidljiva određena volonterska aktivnost/akcija) koje će biti izložene u prostoru Centra za mlade KZŽ (Trg svete Jelene 6, Zabok) povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera 5. prosinca. Odabir fotografija izvršit će stručni žiri, a po završetku izložbe fotografije će biti postavljene na različitim mjestima (organizacijama, ustanovama, institucijama) s ciljem promoviranja volonterstva u zajednici. Prijavom na poziv svi prijavitelji/ce se slažu da će se njihove fotografije javno objavljuju uz navođenje autora/ice odnosno vlasnika/ce fotografije.
8. Ukoliko dostavljene fotografije ne ispunjavanju zadane kriterije, neće biti uzete u obzir.

Izložba se organizira u sklopu projekta „#zavolontirAJMOse“, koji se provodi u partnerstvu s Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Osnovnom školom Bedekovčina, Osnovnom školom Đure Prejca Desinić, Osnovnom školom Ante Kovačića Zlatar, Osnovnom školom Franje Horvata Kiša Lobor, te Krapinsko-zagorskom županijom. Projekt je financiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

www.sjever.hr/pregrada.hr 21.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.