Now Reading:
Pogledajte kako je EU projekt spojio Međimurce sa Žilinom, Estoncima, Litvancima…….
Full Article 2 minutes read

Pogledajte kako je EU projekt spojio Međimurce sa Žilinom, Estoncima, Litvancima…….

projekt

Održana je početna konferencija projekta NEWS – New education with Success u sklopu natječaja Erasmus + KA2 – Strateška partnerstva – Inovacije u obrazovanju odraslih. Nositelj projekta je Kuressaare Gümnaasium iz Estonije, a partneri Žilinski univerzitet iz Žiline (Slovačka), Planeta Siencias, Bajamar (Španjolska), Wisamar Bildungsgesellschaft GmbH iz Leipziga (Njemačka), Volkshochschule Krempe (Njemačka), Bite AEC iz Vilniusa (Litva) i Pučko otvoreno učilište Čakovec.

Cilj projekta je razviti sustavnu metodologiju za primjenu kritičkog razmišljanja u obrazovanju odraslih, posebno u područjima informatičke i komunikacijske tehnologije, učenja jezika i medijske pismenosti, što će biti na raspolaganju kao usvajanje i u radionicama za iskusne kao i za „nove“ predavače u obrazovanu odraslih. Projektni partneri su se upoznali na kontakt terminu u Belinu u prosincu prošle godine, razvili projekt te prijavili i sada će ga provoditi u razdoblju od 30 mjeseci.

Ukupna vrijednost projekta je 199.196,00 EUR. Na Tenerifima su imali veliko zadovoljstvo posjetiti Observatorio del Teide i Museo de la Ciencia y el Cosmos saznati više o aktivnostima partnera – Planeta Ciencias.

www.sjever.hr 09.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.