Now Reading:
6. Zagorje blues etno festival od 4. do 8. studenog
Full Article 2 minutes read

6. Zagorje blues etno festival od 4. do 8. studenog

zbef

Danas, 04. studenog, počinje šesti po redu Zagorje blues etno festival. Nastupiti će renomirani izvođači s domaće i strane glazbene scene, a sami festival traje sve do 8. studenog.

Sama misao vodilja navedenog festivala je kvalitetan i zanimljiv spoj edukacije i zabave. U prvom planu festivala je koncertna aktivnost, a program kao popratni sadržaji dopunjuju izložbe, radionice i kreativna druženja sa izvođačima, te razmjena iskustava glazbenika, ali i posjetitelja.
U umjetničkom smislu navedenog festivala očekujem visok kvalitativni nivo organizacije i izvođača.

Prva večer održava danas, 04. studenog, u Muzeju Žitnica u Svetom Križu Začretju s koncertom Joe Flisko&Eric Noden dua i Country Gurua.

U utorak, 5. studenog, u Školi za umjetnost i dizajn Zabok, ŠUDIGO, organizirana je edukacija na temu Blues i usna harmonika s početkom u 18 sati.

Idući dan, 6. studenog događanja su organizirana u Krapinskim Toplicama u Općinskoj knjižnici s početkom u 18 sati, a održati će se večer poezije Nikole Kristića, a koncert će održati Zvonimir Varga, Patrick Walkere i Hrvoje Sudar.

Pretposljedni dan, 7. studenog, biti će u Zaboku, u City Caffeu gdje će koncert održati Grunting Pigs i Edi East Trance Blues s početkom u 20 sati.

I posljedni dan, 8. studenog, održava se u Klanjcu u Kulturnom centru koncertom Tobacco Road Blues Dua i Tomislava Golubana.

m.sopek/sjever.hr 04.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.