Now Reading:
Anđelko Draganić vodit će Općinsku organizaciju HDZ-a Jesenje
Full Article 2 minutes read

Anđelko Draganić vodit će Općinsku organizaciju HDZ-a Jesenje

Općinsku organizaciju Hrvatske demokratske zajednice u Jesenju u narednom će razdoblju voditi Anđelko Draganić.
Unutarstranački izbori održani su po statutu stranke jedan: član – jedan glas, a za čelnu poziciju Općinske organizacije Jesenje bila se se prijavila dva kandidata, Anđelko Draganić i Mirko Ranogajec. Uz velik odaziv članova, što pokazuje veliki interes i uključenost gotovo svih članova stranke, za predsjednika je izabran Anđelko Draganić.

Novi potpredsjednici su Ivan Jedvaj i Zdenko Brodar, dok su u Općinski odbor HDZ-a Jesenje izabrani: Josip Bosak, Zdenko Brodar, Ivica Jedvaj, Milan Forjan, Darko Bukvić, Karlo Habijanec, Josip Pek, Mario Ranogajec, Josip Ranogajec, Dario Cvrtila, Marijan Katalenić i Ivan Jedvaj.
Novoizabrani je predsjednik zahvalio na povjerenju koje mu je pruženo.
– Svi koji smo danas izabrani spremni smo za posao i međusobnu suradnju. Cilj je da na sljedećim izborima bude izabran načelnik iz redova stranke – rekao je Draganić.

Izbornoj je skupštini nazočio saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Žarko Tušek koji je izrazio zadovoljstvo velikim odazivom članova, ocijenivši to dokazom da organizacija ide u dobrom smjeru.
– Zahvaljujem svim stranačkim kolegama na velikom odazivu, čime su pokazali u kojoj je mjeri stranačka organizacija jaka i organizirana. U demokratskom izboru po načelu jedan član – jedan glas imali smo dva kandidata, u korektno vođenoj kampanji i uz međusobno uvažavanje. Nakon pobjede Draganića svi zajedno su krenuli stvarati još bolju organizaciju – izjavio je Tušek te podsjetio da je HDZ dugi niz godina imao priliku voditi Općinu Jesenje.
– Mnoge najvažnije stvari u općini napravljene su upravo u vrijeme kada je HDZ vodio općinu. Organizacija s novim vodstvom i ovakvim odazivom članstva napredovat će u organiziranosti i ostvariti odlične rezultate na sljedećim izborima, a ima snagu i da s potencijalnim koalicijskim partnerima vodi općinu – kazao je predsjednik krapinsko-zagorskog HDZ-a te zaključio da je u nekoliko ciklusa prijevremenih izbora, a u kontekstu redovnih stranačkih izbora HDZ-a pokazuje se koliko su članovi spremni i za jačanje u Krapinsko-zagorskoj županiji.

www.sjever.hr

22.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.