Now Reading:
Poduzetnički klub žena KZŽ i LAG Zagorje-Sutla zajedno u organizaciji edukativne radionice “Jačanje poduzetničkih vještina žena – kako steći samopouzdanje za preuzimanje rizika?”
Full Article 2 minutes read

Poduzetnički klub žena KZŽ i LAG Zagorje-Sutla zajedno u organizaciji edukativne radionice “Jačanje poduzetničkih vještina žena – kako steći samopouzdanje za preuzimanje rizika?”

lag sutra i pkž radionica

Lag Zagorje-Sutla u suradnji s Poduzetničkim klubom žena Krapinsko-zagorske županije u subotu, 19. listopada, organizirao je edukativnu radionicu “Jačanje poduzetničkih vještina žena – kako steći samopouzdanje za preuzimanje rizika?” uz financijsku potporu Krapinsko-zagorske županije u okviru projekta MREŽA^3 – „Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na treću”.

Aktivnost je organizirana u svrhu jačanja poduzetničkih vještina žena, da žene kroz edukaciju promišljaju o cilju, rizicima i kako ih amortizirati, raditi na povećanju motivacije i osjećaja spremnosti za rizik.

Prije same radionice sve prisutne pozdravila je voditeljica LAG-a Zagorje-Sutla Tajana Broz koja je rekla kako se već treću godinu za redom provode ove radionice i kako LAG Zagorje-Sutla kada boduje projekte za poljoprivredu, ženama poljoprivrednicama daje bodove extra bodove i na taj način se daje prednost ženama s obzirom da im nije jednostavno.

Teme koje su se na radionici obradile su kako žena može ostvariti svoje osobne i profesionalne potencijale, uspjeh, cilj, analiza trenutnog stanja i mogućnosti, management rizika, akcijski plan za jednu definiranu aktivnost krajnjeg cilja. Radionicu je vodila Marina Kolar, certificirana trenerica i edukatorica Swiss Career Qualification programa za upravljanje karijerom i kompetencijama (CH-Q metoda), profesionalna savjetnica i stručnjakinja za osobni i organizacijski razvoj.

m.sopek/sjever.hr 19.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.