Now Reading:
Sjajna promocija Grada Mursko Središće – Ružica Pahor pobjednica u 1. utrci „24 sata Ivančice“
Full Article 2 minutes read

Sjajna promocija Grada Mursko Središće – Ružica Pahor pobjednica u 1. utrci „24 sata Ivančice“

ruzica pahor

Ružica Pahor članica udruge Planinarsko društvo „Bundek“ Mursko Središće, sudjelovala je na 1. izdanju utrke „ 24 sata Ivančice“. Upornost, trud i motivacija bližnjih i prijatelja dokaz su osvojenog 1. mjesta u ženskoj kategoriji. Ružica Pahor je u 24 sata prešla nevjerojatnih 11 uspona, 65 km te ukupno 6 800 m uspona.

Organizator 1. utrke „24 sata Ivančice“ je Sportsko rekreativno društvo 315 Varaždin. Utrka je započela u petak 04.10. u 19.00 sati, a završila u subotu 05.10. u 19.00 sati. Start i cilj su bili na parkiralištu Rapikovac u Prigorcu, za plasman je bilo potrebno barem jednom u 24 sata napraviti uspon na vrh Ivančice, a za pobjedu što više puta se u tom vremenskom periodu popeti na Ivanščicu i spustiti na polaznu točku.U utrci je sudjelovao 110 natjecatelja koji su sami birali put do vrha i to stazama: Konj, Pionir, Mrzljak, Prekrižje, Cesta i Vlastita ruta. Najduže staze su Cesta, Prekrižje i Mrzljak, dok je najstrmija ruta Konj kojom se i većina natjecatelja kretala.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak upriličio je prijam za Ružicu Pahor istaknuvši : “Vaše postignuće je veliki uspjeh za vas osobno, ali i za Grad Mursko Središće. Hvala vam na sjajnoj promociji grada i što se naš grad ali i Planinarsko društvo “Bundek” mogu ponositi ovim fascinantnim rezultatom”.

www.sjever.hr 13.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.