Now Reading:
Članice udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice proslavile 25. obljetnicu
Full Article 2 minutes read

Članice udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice proslavile 25. obljetnicu

udruga zene kzz

Članice udruge Hrvatska žena Stubičke Toplice proslavile su u srijedu, 09. listopada 2019. godine 25. obljetnicu djelovanja.

Svečanost je održana u hotelu Matija Gubec, a dogadjanju je nazočila i zamjenica župana Jasna Petek, koja je uputila čestitke povodom 25. obljetnice djelovanja Udruge.

“Vi ste dokaz da nema segmenta u društvenom životu u kojima niste sudjelovale. Od srca hvala na svemu što činite za Stubičke Toplice i Krapinsko – zagorsku županiju”, rekla je zamjenica župana Petek.

Pregled djelovanja od osnivanja prezentirala je tajnica udruge Zrinka Košić Bosnar, istaknuvši aktivnosti i projekte udruge, koja je kroz svoje djelovanje bila aktivan suradnik u kreiranju kulturnog života lokalne zajednice.

Članice su provodile brojne eko akcije, organiziraju tradicionalne izložbe povodom Adventa i Uskrsa, kreativne radionice izrade tradicijskih suvenira i ručnih radova, edukativne izlete i posjete kazalištima i slično, brinu o hortikulturnom uređenju prostora ispred nove crkve te sudjeluju u humanitarnim akcijama u pomoći potrebitima i promiču kršćanske vrijednosti. Istaknule su dobru suradnju s Krapinsko – zagorskom županijom, Općinom Stubičke Toplice, školom, vrtićem i drugim institucijama i udrugama te zahvalile svima na tome, kao i na potpori.

U udruzi danas djeluje 25 aktivnih članica, na čelu s predsjednicom Baricom Zrinšćak. U prigodnom su programu nastupili mališani Dječjeg vrtića ‘Zvirek’, učenici Osnovne škole Vladimir Bosnar te Kvartet Stubaki.

www.sjever.hr/kzz.hr 11.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.